Τη διάθεση επιπλέον πόρων (ανθρώπινων και οικονομικών) στον ψηφιακό μετασχηματισμό της «Συστήματα Sunlight» έχει αποφασίσει η διοίκηση της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της εταιρείας, που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και παραγωγή μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, θεωρεί ότι η ψηφιοποίηση των επιχειρησιακών λειτουργιών, και κυρίως η εφαρμογή του Internet of Things στην εφοδιαστική αλυσίδα, θα είναι από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες επιχειρηματικής επιτυχίας (critical success factors) στo άμεσο μέλλον.

Να σημειωθεί ότι το 2019 η Sunlight ανέπτυξε μία πρωτοποριακή λύση μπαταρίας λιθίου για ηλεκτρικά οχήματα βιομηχανικού τύπου, η οποία ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά Internet of Things, επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία με την μπαταρία και εξασφαλίζει οφέλη σε όρους απόδοσης και κόστους συντήρησης.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το διοικητικό συμβούλιο της Sunlight επέλεξε τον Λάμπρο Μπίσαλα ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας. Ο Λάμπρος Μπίσαλας, που τα τελευταία τρία χρόνια διετέλεσε γενικός εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020.