Η ACE-Hellas, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Golden-i και η iStorm (θυγατρική της Quest Holdings), ιδιοκτήτρια των ομώνυμων καταστημάτων, ανακοίνωσαν τη συγχώνευση των καταστημάτων τους από την 1η Ιανουαρίου 2014, υπό το κοινό όνομα iStorm.

Στόχος της συγχώνευσης αυτής, είναι η δημιουργία μιας ενιαίας, εκτεταμένης αλυσίδας λιανικής πώλησης προϊόντων Apple στην Ελλάδα που θα διαθέτει κοινή οργάνωση και διαχείριση, με κεντρικό στόχο την προώθηση και ανάπτυξη του brand της Apple στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Πέντε συνολικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις αρχές του 2014 με το όνομα iStorm – τρία στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη – με προοπτική την περαιτέρω ανάπτυξη της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι εταιρίες ACE-Hellas και iStorm έχουν σχεδιάσει και υλοποιούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο σχήμα, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. H ΑCE-Hellas, θα επικεντρωθεί πλέον στις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού που αναπτύσσει και διαθέτει, αλλά και σε επενδύσεις στο εξωτερικό, με νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα.