Ενα ζωντανό και γεμάτο αισιοδοξία event, όπου τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση.

Οι υπηρεσίες και οι υποδομές Cloud είναι στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού και έχουν ωριμάσει αρκετά ώστε είναι βέβαιο ότι το Cloud αποτελεί τον νέο τόπο συνάντησης όσων ασχολούνται με την ψηφιακή τεχνολογία.

Σε αυτό το πλαίσιο, στόχος των Cloud Computing Awards 2024, που διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά η Boussias Events, είναι να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι υπηρεσιών πληροφορικής που ξεχώρισαν για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους, διακρίθηκαν για τα έργα καθώς και για τις καινοτόμες πρακτικές τους και έδειξαν το σωστό δρόμο, επιτυχημένα και αποτελεσματικά, στον κλάδο.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Δρ. Στέφανος Κόλλιας Καθηγητής Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Ε.Κ. Πολυτεχνείου και Πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Ερευνας (ΕΔΥΤΕ), στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους νικητές τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί μια διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι οργανισμοί ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριότητας και ότι το μέλλον είναι εδώ, που με ασφαλή πρωτίστως τρόπο, υπόσχεται μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξυπηρετώντας πληρέστερα τον πελάτη και συνάμα παρέχοντας στρατηγικό πλεονέκτημα στους πρωτοπόρους».

Τα Cloud Computing Awards 2024 περιλάμβαναν τις παρακάτω δύο κορυφαίες διακρίσεις τις οποίες απέσπασαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στην διατήρηση υψηλών δεικτών επίδοσης.

  • Cloud Company of the Year όπου αναδείχθηκε η Τράπεζα Πειραιώς.
  • Cloud Provider of the Year, όπου αναδείχθηκε η Epsilon Net.

Οι κορυφαίες δράσεις για τo Cloud Computing 2024 δεν εξαντλούνται στα προαναφερόμενα κορυφαία βραβεία…

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cloudawards.gr για να δείτε όλους τους νικητές και να εμπνευσθείτε από τις καινοτόμες πρακτικές τους, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή βράβευσης.

Πίνακας Νικητών