Σε πέντε σημαντικές πρωτοβουλίες, με γνώμονα τη συμβολή των νέων τεχνολογιών και των λύσεων CRM στην βελτίωση του επιχειρείν και της οικονομικής δραστηριότητας προχώρησε η Pobuca (πρώην SiEBEN).

Ο μήνας Οκτώβριος ήταν ιδιαίτερα έντονος για την Pobuca, με την ατζέντα πρωτοβουλιών και δράσεων να εστιάζει σε δύο βασικούς πυλώνες: την συμβολή των τεχνολογιών αιχμής στην βελτίωση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων, και στους τρόπους κατά τους οποίους μια ελληνική εταιρεία μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις ενός απαιτητικού οικονομικού περιβάλλοντος προκειμένου να είναι βιώσιμη και αποτελεσματική.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των Dynamics 365 και Pobuca Loyalty workshops, το οποία διοργανώθηκαν στα γραφεία της Microsoft, τα καταρτισμένα στελέχη της Pobuca προχώρησαν σε μια ολοκληρωμένη χαρτογράφηση των προοπτικών που προσφέρονται μέσω των λύσεων CRM, ενώ αναλύθηκαν εκτενώς καινοτόμοι τρόποι υποστήριξης των B2B πωλήσεων και του customer loyalty καθώς και οι δυνατότητες ενίσχυσης της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

Επίσης η εταιρεία παρουσίασε το Pobuca Connect Relationships, το πρώτο Ελληνικό CRM σε συνδρομητική μορφή με έμφαση στη λειτουργία μέσω κινητού τηλεφώνου και την απλότητα στη χρήση. Παράλληλα, η Pobuca διοργάνωσε τον Οκτώβριο ανοιχτή συζήτηση με την συμμετοχή του συγγραφέα και στρατηγικού της συμβούλου-ειδικού σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης, Γιώργου Ζαρκαδάκη.

Επίσης τον Οκτώβριο, και στο περιθώριο της 23ης Συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση, στην οποία η Pobuca συμμετείχε ως χορηγός, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και ανοιχτή συζήτηση με τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Συνεργάτη του ΙΟΒΕ κ. Άγγελου Τσακανίκα.

Η συζήτηση, η οποία προηγήθηκε της εκδήλωσης του Economist με κεντρικό ομιλητή τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, εστίασε στις οικονομικές και επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια χώρα στην σύγχρονη ευρωπαϊκή αγορά, ενώ ο κ. Σιδερίδης αναφέρθηκε στους τρόπους κατά τους οποίους μια επιχείρηση μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες που διαμορφώνονται ούτως ώστε να καταστεί βιώσιμη, ανταγωνιστική και ισχυρή.