Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας δίπλα στο κύμα, με την παρουσία όλης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Balux Prive, η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015, τα βραβεία που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στη χώρα μας, με έκδηλο τον ενθουσιασμό των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά φέτος, έδειξαν ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Business IT για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει και βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Φέτος τα βραβεία περιλάμβαναν ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης, δίνοντας την ευκαιρία τόσο σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα όσο και σε εταιρείες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών να διεκδικήσουν μια διάκριση για τις βέλτιστες πρακτικές, τα αποτελεσματικά έργα και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες τους.

Τιμητικά Βραβεία:
Ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των Τιμητικών Βραβείων – Life Achievement σε στελέχη που με την πορεία τους και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο. Τιμητικό Βραβείο απονεμήθηκε στους κκ: Καθ. Αλέκο Σιδερίδη για την προσφορά του ως ακαδημαϊκός στον κλάδο, Αλέξανδρο Δότση για την προσφορά του στον κλάδο ως στέλεχος με τεράστια εμπειρία, Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο για την προσφορά του στον κλάδο από την πλευρά του στελέχους που υλοποίησε σημαντικότατη διεθνή επέκταση σε όλο τον κόσμο και Χρήστο Μοσχονά, για την προσφορά του στη λειτουργία του Δημοσίου Τομέα και την εφαρμογή του Σύζευξης και ο οποίος απεβίωσε την Άνοιξη του 2015. Για τον τελευταίο, το βραβείο παρέλαβε η σύζυγος του εκλιπόντα κα. Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Κορυφαία Βραβεία
Κατά την διάρκεια της τελετής, απονεμήθηκαν και τα πέντε Κορυφαία Βραβεία, στις εταιρείες που στο σύνολο των υποψηφιοτήτων συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία. Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν με το Κορυφαίο Βραβείο είναι: iKnowHow, Μπάρμπα Στάθης, Χρυσή Ευκαιρία, Alpha Bank και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η βραδιά της τελετής συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές. Χρυσός Χορηγός των βραβείων είναι η εταιρεία Information Systems Impact.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων http://www.businessitawards.gr προκειμένου να δείτε τον πίνακα των νικητών, περισσότερες πληροφορίες
και φωτογραφίες από την Τελετή Απονομής των Βραβείων.