Σε αντιστοιχία με την επέκταση εφαρμογής της Πληροφορικής σε όλο και περισσότερους τομείς, το netweek λειτουργεί, επίσης, πολλαπλασιαστικά οδηγώντας σε νέα εκδοτικά προϊόντα, ενώ παράλληλα και το ίδιο μετασχηματίζεται.

Το Διαδίκτυο και οι Τηλεπικοινωνίες, μαζί με τη δυνατότητα ψηφιοποίησης των πάντων, μέσω των Digital Twins, είναι καθοριστικοί παράγοντες για την πορεία της ανθρωπότητας, σε μέγιστο βαθμό. Το netweek είναι συνυφασμένο με την ανάπτυξη του IT, με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας, των επιχειρήσεων. Σε αντιστοιχία με την επέκταση εφαρμογής της Πληροφορικής σε όλο και περισσότερους τομείς, το netweek λειτουργεί επίσης πολλαπλασιαστικά οδηγώντας σε νέα εκδοτικά προϊόντα, ενώ και το ίδιο, παράλληλα, μετασχηματίζεται.

Ως “The netweek Effect” θα ονομάσω ακριβώς αυτές τις διεργασίες, -χαρακτηριστικές της επιτυχίας του περιοδικού- οι οποίες δικαιώνουν διαχρονικά τον εμπνευστή και Eκδότη για τις αποφάσεις του.

Γιορτάζουμε τα είκοσι χρόνια του Περιοδικού, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αντιπροσωπευτικό της πορείας του: Μιλούν και γράφουν για το netweek οι άνθρωποι που το έχουν δημιουργήσει και αναπτύξει, όπως και άνθρωποι που η δράση τους είναι καθοριστική, όσο και συμβολική, στην ψηφιοποίηση υπηρεσιών και προϊόντων που όλοι γνωρίζουν, στελέχη που είναι η ζωντανή ιστορία του IT, το παρόν και το μέλλον του. Φυσικά, παρόντες στο επετειακό τεύχος του netweek είναι όλοι οι σύγχρονοι συνεργάτες του περιοδικού, εμείς που δημιουργούμε κάθε μήνα την ύλη του με τις υπογραφές και τις ιδέες μας.