Το facebook παρουσιάζει το Facebook Studio, μια ανοιχτή πλατφόρμα επικοινωνίας η οποία δίνει τη δυνατότητα σε agencies και brands από όλο τον κόσμο να καταθέτουν τις πιο δημιουργικές, ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές καμπάνιες τους στο facebook.

Δίνει επίσης το βήμα για ανταλλαγή ιδεών και σχολίων που μοιράζονται εύκολα με τα ενσωματωμένα social feautures: connect, share, like, comment To Facebook Studio φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς, έμπνευσης και εκπαίδευσης για την διαφημιστική αγορά, να αναδείξει τα best practices στα social media, και να δώσει την δυνατότητα στους διαφημιστές να προβάλλουν σε παγκόσμια κλίμακα τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Όλα τα παραπάνω, συνοδεύει και ένας διαγωνισμός ο οποίος θα επιβραβεύσει τις πιο πρωτότυπες και αποτελεσματικές συμμετοχές.

Η Thinkdigital, ως επίσημος αντιπρόσωπος του Facebook στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιζομένους να αξιοποιήσουν διαφημιστικά το μέσο και να προσεγγίσουν αποτελεσματικά και δημιουργικά το κοινό των 3,7 εκατομμυρίων μηνιαίων χρηστών του, με προβολή ανάλογη ώστε να αποτελέσει αντικείμενο θαυμασμού καιπροβολής στο Facebook Studio!