Στην ενίσχυση του ιδιαίτερα σημαντικού έργου του ιδρύματος «Η Θεοτόκος» για ίση συμμετοχή στην εκπαίδευση, στην κοινότητα και στην εργασία των ατόμων με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος συμβάλλει η ESET Hellas & Cyprus από την πλευρά της.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ανέλαβε να καλύψει τις ανάγκες προστασίας των πληροφοριακών συστημάτων του ιδρύματος, προσφέροντας 148 άδειες της λύσης ESET Endpoint Protection Standard. «Εδώ και 52 χρόνια, το ίδρυμα Θεοτόκος προετοιμάζει παιδιά και νέους με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος να μπορούν να ζουν, να εργάζονται και να συμμετέχουν στην καθημερινή ζωή.

Θέλοντας κι εμείς να συμβάλλουμε σε αυτό το πολύτιμο έργο, προσφέρουμε τεχνολογίες που υπόσχονται ένα απόλυτα ασφαλές και λειτουργικό IT περιβάλλον, ώστε το ίδρυμα να μπορεί να συνεχίζει απρόσκοπτα τις σημαντικές του δράσεις» δήλωσε ο Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Middle East, Hellas & Cyprus. Για τις πολύπλευρες ανάγκες του πληροφοριακού περιβάλλοντος του ιδρύματος, η ESET προσέφερε λύσεις ESET Endpoint Protection Standard, μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για πολυεπίπεδη προστασία από το malware και ολοκληρωμένη προστασία των endpoint του Ιδρύματος.