Η Hewlett Packard Enterprise διοργανώνει το διεθνές συνέδριο Discover More Athens 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Εισηγητές από όλο τον κόσμο θα θέσουν ερωτήματα για το επίπεδο ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων, των κρατικών υποδομών, καθώς και των λειτουργιών και δεδομένων που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την υγεία των ανθρώπων. Παράλληλα, θα προτείνουν λύσεις για να αξιοποιηθεί στο μέγιστο ο ψηφιακός μετασχηματισμός που επιβάλλεται να πραγματοποιήσει κάθε οργανισμός που επιθυμεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εισηγήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του ευρύτερου τεχνολογικού κλάδου, μεταξύ των οποίων ο Κυριάκος Πιερρακάκης (Υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης), Dr Eng Lim Goh (Αντιπρόεδρος & CTO της HPE), Sanjeev Katwa (Διευθυντής Τεχνολογίας της Tottenham), Ian Henderson (Chief Technologist της HPE) και Hartmut Schultze (Evangelist και Engagement Manager της HPE).

Στη δεύτερη ενότητα του Discover More Athens, θα πραγματοποιηθεί πάνελ συζήτησης των CEO’s τεχνολογικών ηγετών της αγοράς, πάνω στο επίκαιρο θέμα των ευκαιριών που προσφέρονται σε όσους οργανισμούς επιχειρήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Στην κεντρική ατζέντα της συζήτησης θα βρίσκονται το ψηφιακό κράτος, οι ψηφιακές επιχειρήσεις, αλλά και οι μέθοδοι συνεργασίας μεταξύ των απαιτούμενων φορέων για την οικοδόμηση ενός υβριδικού κόσμου, στον οποίο η εξέλιξη που προσφέρει η ψηφιοποίηση των πληροφοριών θα βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων στον φυσικό κόσμο. Το NetFAX και το netweek είναι χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης. Εγγραφές εδώ.