Το Nana Princess Suites, Villas & Spa, ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Χερσόνησο της Κρήτης, επέλεξε την LG και τον συνεργάτη της, την εταιρεία MCOMS, για την προμήθεια και εγκατάσταση LG Pro:Centric Smart UHD ξενοδοχειακών τηλεοράσεων και της HOTstream Interactive TV ξενοδοχειακής λύσης της MCOMS.

Ειδικότερα, στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου εγκαταστάθηκαν 140 τηλεοράσεις 65, 55 και 49 ιντσών Pro:Centric Smart UHD της σειράς UV761H και 120 τηλεοράσεις 24 ιντσών Pro:Centric Smart UHD της σειράς LV761H, οι οποίες υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα LG Pro:Centric SMART. Επιπλέον, στο lobby τοποθετήθηκαν Ultra HD επαγγελματικές τηλεοράσεις 75 ιντσών της σειράς UV341C, καθώς και High Performance LED επαγγελματικές οθόνες 55 ιντσών της σειράς SM5D.

Η MCOMS ανέλαβε να εγκαταστήσει μια ειδικά σχεδιασμένη τηλεοπτική λύση για το ξενοδοχείο, λαμβάνοντας υπόψη το ξεχωριστό προφίλ και την αισθητική του. Ανάμεσα στις διάφορες υπηρεσίες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης μέσω της πλατφόρμας HOTstream Interactive TV, είναι η πρόσβαση στο σύνολο των ξενοδοχειακών υπηρεσιών (room service, κρατήσεις στο spa, menus εστιατορίων, προσφορές και εκδηλώσεις), η ενημέρωση για το λογαριασμό του, η πρόσβαση σε μία εκτεταμένη λίστα blockbuster ταινιών μέσω του HOTstream VOD, αλλά και η δυνατότητα να απολαμβάνει το περιεχόμενο της συσκευής του (ταινίες, μουσική φωτογραφίες, κ.α.) στην τηλεόραση του δωματίου του.