Με το βραβείο «Αριστείο Επιχειρηματικότητας 2018» τιμήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος των Ευρωπαίων Πληροφορικών και Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου PeopleCert.

Ο Β. Νικολαΐδης βραβεύθηκε σε αναγνώριση της πετυχημένης επιχειρηματικής του δράσης, καθώς κατάφερε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης να αναπτύξει την εταιρεία PeopleCert, ώστε σήμερα να μπορεί να διεξάγει εξετάσεις για την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και να δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως. Το βραβείο απονεμήθηκε κατά την τελετή αποφοίτησης τελειόφοιτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία, από τον Γιώργο Λεκάκο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου, παρουσία διακεκριμένων πανεπιστημιακών, μεταξύ των οποίων οι καθηγητές Γεώργιος Δουκίδης, Γεώργιος Ξυλωμένος, Ιωάννης Νικολάου και Ιωάννης Μούρτος.

Ο Γ. Λεκάκος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Τιμούμε τον κ. Β. Νικολαΐδη, επειδή αποτελεί μια από τις ελάχιστες γνωστές περιπτώσεις επιχειρηματιών που μέσα στην κρίση της ελληνικής οικονομίας δημιούργησε στην Αθήνα μια εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία διεθνώς». Κατά την τελετή απονομής του βραβείου, ο κ. Νικολαΐδης υπογράμμισε ότι «η βράβευση από έναν σημαντικό «φάρο γνώσης», όπως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αποτελεί μια συνεισφορά στην ανάδειξη της πιστοποίησης προσόντων ως παράγοντα που δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τις εταιρείες».