Η SAP ανακοίνωσε ότι οι καινοτομίες στο SAP Cloud Platform , οι οποίες επιτρέπουν στους πελάτες της να συνδέουν με εύκολο τρόπο την αλυσίδα ζήτησης με την εφοδιαστική αλυσίδα της επιχείρησης τους, συμμορφώνονται με τους νέους κανονισμούς ιδιωτικότητας και ασφάλειας και παρέχουν ένα αποκλειστικό περιβάλλον cloud για τις εφαρμογές.

Με στόχο να απλοποιήσει τις διαδικασίες και να παρέχει ολοκληρωμένη σύνδεση μεταξύ διαδικασιών και εφαρμογών, η SAP ανακοίνωσε ότι διατίθενται ευρέως: υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης και machine learning στο SAP Cloud Platform, νέα σενάρια για την υπηρεσία Cloud Integration Automation, και η υπηρεσία SAP Cloud Platform Open Connectors. Η υπηρεσία SAP Cloud Platform Open Connectors προστίθεται στο SAP Cloud Platform Integration Suite επιτρέποντας στους πελάτες να συνδέουν με εύκολο τρόπο τις επιχειρησιακές λειτουργίες της SAP με περισσότερες από 150 λύσεις εφαρμογών που δεν είναι SAP. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες των επιχειρήσεών τους σε όλο το φάσμα του χαρτοφυλακίου των εφαρμογών τους.

Επιπλέον, η υπηρεσία business partner στο SAP Cloud Platform, η οποία είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο, παρέχει στοχευμένες υπηρεσίες για master data, που θα έχουν πρόσβαση, θα διαχειρίζονται και θα εμπλουτίζουν τις εφαρμογές των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων SAP S/4HANA και SAP line-of-business (LoB). Οι υπηρεσίες master data μπορούν να  διατεθούν και να ξανά-χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε LoB διαδικασία της επιχείρησης. Η συγκεκριμένη λειτουργία διασφαλίζει τη συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση των πελατών, των πωλήσεων και των προϊόντων.

Τέλος, με την private έκδοση του SAP Cloud Platform, η SAP προσφέρει στους πελάτες περισσότερες επιλογές και ευελιξία ώστε να ανταποκριθούν στην βασική ανάγκη τους για καινοτομία. Η private έκδοση θα είναι διαθέσιμη στα data centers των συνεργατών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της IBM και της Atos, ώστε να παρέχουν στους πελάτες μία ολοκληρωμένη ιδιωτική πλατφόρμα ως μία υπηρεσία στην οποία μπορούν να καινοτομούν και να χρησιμοποιούν τις νέες υπηρεσίες των συνεργατών.