Η Skroutz Α.Ε., μία από τις εταιρείες που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον τελικό των έγκριτων επιχειρηματικών βραβείων European Business Awards 2013/14, ανακηρύχθηκε Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας Κοινού (European Public Champion), ανάμεσα σε 17.000 εταιρείες από 30 χώρες της Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί σημαντικό επίτευγμα τόσο για την εταιρεία όσο και για την Ελλάδα, δεδομένου ότι στο διαγωνιστικό κομμάτι των βραβείων υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός και αυστηρή διαδικασία επιλογής με τη συμμετοχή πλήθους εταιρειών. Στις δύο φάσεις της ανοιχτής ψηφοφορίας, που διήρκησε συνολικά περίπου ένα έτος, η Skroutz υπέβαλε το video-συμμετοχή επιδεικνύοντας τη δραστηριότητά της και τα επιτεύγματα της 10ετούς πορείας της στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

Τα European Business Awards sponsored by RSM διοργανώνονται για όγδοη συνεχή χρονιά και επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η RSM Greece είναι ο κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards, που επιλέγει και προτείνει σε ετήσια βάση τις υποψήφιες Ελληνικές επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται, στοχεύοντας στην αλλαγή της αντίληψης για τη ελληνικής επιχειρηματικότητας στην ευρωπαϊκή κοινότητα.