Η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνει τον 2ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών - boc hackathon #fintech 2.0 γύρω από καινοτόμες τεχνολογίες του χρηματοπιστωτικού κλάδου (Fintech), στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας στη Λευκωσία.

Στον μαραθώνιο boc hackathon #fintech 2.0 μπορούν να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, σχεδιαστές, στελέχη επικοινωνίας, μάρκετινγκ, εξυπηρέτησης πελατών, σύμβουλοι επιχειρήσεων, επαγγελματίες, στελέχη από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών στον τομέα του #fintech.

Στόχος του boc hackathon #fintech 2.0 είναι να φέρει κοντά ομάδες προγραμματιστές, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), στη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων γύρω από το Fintech, μέχρι το στάδιο ενός Ελάχιστου Βιώσιμου Προϊόντος (MVP) με την προοπτική ανάπτυξης σε πλήρεις λειτουργικές εφαρμογές. Για τις ομάδες που θα διακριθούν θα υπάρχουν σημαντικά βραβεία και η Τράπεζα θα διερευνήσει επιχειρηματικές συνεργασίες. Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης συνεργιών και συνεργασιών με τους φορείς και τους υποστηρικτές του boc hackathon #fintech 2.0.Το boc hackathon #fintech 2.0 διοργανώνεται με την τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη της εταιρείας καινοτομίας Crowdpolicy.