Τριετία ισχυρών επιδόσεων καταγράφει η WIND, καθώς και το 2018 σημείωσε αύξηση σε τζίρο και λειτουργική κερδοφορία, κλείνοντας το έτος με συνολικά έσοδα 509,4 εκατ. ευρώ και EBITDA ύψους 119,6 εκατ. ευρώ, αυξημένα σε ετήσια βάση κατά 3,1% και 15,7% αντίστοιχα.

Στη διάρκεια του έτους η WIND προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 98 εκατ. ευρώ διαθέτοντας τα κεφάλαια κυρίως για την περαιτέρω ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς στην κινητή (4G+) και τη σταθερή (FTTx). Η περσινή χρονιά ήταν για τη WIND ο τρίτος συνεχόμενος χρόνος επιταχυνόμενης ανάπτυξης, σφραγίζοντας την αναπτυξιακή τροχιά στην οποία έχει εισέλθει ήδη από το 2015. Κατά το διάστημα αυτό καταγράφηκε εντυπωσιακή αύξηση του EBITDA κατά 41%. Διψήφια ήταν και η αύξηση των εσόδων της WIND Ελλάς που ανήλθε σε 10,6%.

«Το 2018 ήταν το τρίτο διαδοχικό έτος αύξησης εσόδων και EBITDA για την WIND. Βελτιώσαμε τις επιχειρησιακές μας επιδόσεις, πετύχαμε τους στρατηγικούς μας στόχους και καταγράψαμε για μια ακόμη χρονιά ανάπτυξη» δήλωσε σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα έτους ο Νάσος Ζαρκαλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς.