Η Uni Systems, επίσημος αντιπρόσωπος της Open Text Corporation στην Ελλάδα, γνωστοποίησε την επιτυχημένη και πρωτοποριακή διεθνώς υλοποίηση λύσης Κοινωνικής Διαδικτύωσης, η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για τους σκοπούς της συνδιάσκεψης κορυφής των 20 (G-20 Summit), αλλά και την αντίστοιχη των 8 (G-8), που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο 2010 στο Τορόντο του Καναδά.

Η Open Text Corporation, που αποτελεί το μεγαλύτερο κατασκευαστή λογισμικού στον Καναδά και το μεγαλύτερο ανεξάρτητο πάροχο λογισμικού Enterprise Content Management διεθνώς, διέθεσε μια ολοκληρωμένη πολυγλωσσική λύση κοινωνικής διαδικτύωσης (Social Networking), η οποία διασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, μεταξύ των κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων από τις χώρες που συμμετείχαν στις συνδιασκέψεις.

Το λογισμικό Social Workplace, μέρος της σουίτας προϊόντων Open Text ECM, εκτός από την ασφαλή διαδικτυακή πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου σε πραγματικό χρόνο, εξασφάλισε στους εκπροσώπους των χωρών την πρόσβαση από οποιοδήποτε portable και mobile device διέθεταν (πχ. BlackBerry, iPhone, iPad). Το σχετικό site είναι προσβάσιμο μέσω της ιστοσελίδας www.g20net.org.