Η Uni Systems, εταιρεία του Ομίλου Quest, και η Corent Technology, ηγέτιδα εταιρεία στις τεχνολογίες transformation και cloud migration, προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας.

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα Corent SurPaaS MaaS απευθύνεται σε παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων (System Integrators) και σε παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης (Managed Service Providers) προσφέροντάς τους τη δυνατότητα -σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα- να αναλύσουν, να σχεδιάσουν, να βελτιστοποιήσουν και να υλοποιήσουν υπηρεσίες μετάπτωσης σε περιβάλλοντα Microsoft Azure ή και Azure Stack.

Η δυναμική της πλατφόρμας έγκειται στο γεγονός ότι επιτρέπει αυτοματοποιημένη ανάλυση, μετατροπή σε cloud ready, σε Platform as a Service και, εφόσον απαιτείται, σε Software as a Service, οποιασδήποτε εφαρμογής λογισμικού, χωρίς προγραμματισμό. Αυτό, δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να διαχειρίζονται και να υλοποιούν μεταπτώσεις στα Azure και Azure Stack με οικονομικά αποδοτικό, άμεσο και βελτιστοποιημένο τρόπο.

Ο Γιάννης Λουμάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems δήλωσε: «Στη μακροχρόνια ιστορία μας έχουμε αναπτύξει και διατηρούμε ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους ανά τεχνολογικό τομέα, έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητά μας την αντιμετώπιση των προκλήσεων των πελατών μας.

Το Microsoft Azure αποτελεί μια παγκόσμια τάση που επιτρέπει στους οργανισμούς να συνεργάζονται πάνω σε ένα δίκτυο cloud, και πλατφόρμες όπως η Corent SurPaaS MaaS αξιοποιούν τη δύναμη του Azure επιτυγχάνοντας τη μείωση του κόστους, του χρόνου και των κινδύνων που σχετίζονται με τις διαδικασίες μετάπτωσης και παράλληλα την επίτευξη των επιχειρησιακών πλεονεκτημάτων που αποφέρει το cloud».