Την ίδρυση νέας θυγατρικής στη Βαρκελώνη ανακοίνωσε η Uni Systems, κίνηση η οποία εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Ευρώπης.

Το γραφείο στη Βαρκελώνη αποτελεί την πέμπτη επιχειρηματική οντότητα που ιδρύεται από τη Uni Systems στην Ευρώπη ακολουθώντας αυτές στις Βρυξέλλες, το Βουκουρέστι, το Λουξεμβούργο και το Μιλάνο. Να σημειωθεί ότι για την Uni Systems οι Οργανισμοί και τα Ινστιτούτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελούν την κύρια αγορά του εξωτερικού.

Στη διάρκεια της περσινής χρονιάς η εταιρεία είχε παρουσία με έργα σε πάνω από 25 χώρες και σε πάνω από 65 διαφορετικούς οργανισμούς όπως: DG DIGITESMAERAEBAECHAECDCEIT, ΕΜΑ, European ParliamentEuLisaEUIPO και EIOPA. Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας από τις αγορές του εξωτερικού αποτελούν πλέον το 45% των συνολικών ετησίων εσόδων και το 50% των εσόδων υπηρεσιών.

«Η Ευρώπη είναι μια δυναμική αγορά απεριόριστων δυνατοτήτων που ενθαρρύνει τις επενδύσεις και επιτρέπει ψηφιακές πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς. Καθώς οδεύουμε προς νέες προκλήσεις, καλωσορίζουμε θερμά αυτό το νέο ορόσημο στη μεγάλη ιστορία των επιτευγμάτων μας», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Uni Systems, Γιάννης Λουμάκης.