Τον ψηφιακό μετασχηματισμό  του υπουργείου Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κουβέιτ ανέλαβε η Unixfor με τη συμβολή της Diyar, του στρατηγικού της συνεργάτη στη Μέση Ανατολή. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανάλαβε να αυτοματοποιήσει τις υπηρεσίες που προσφέρει το υπουργείο στους πολίτες, υλοποιώντας ένα εναλλακτικό, selfservice κανάλι συναλλαγών, μέσω του οποίου οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται 24x7.

Ένα από τα έργα που υλοποιούνται αφορά την ανανέωση διπλώματος οδήγησης. Μέσα από μία online υπηρεσία,  οι πολίτες του Κουβέιτ μπορούν  να συμπληρώσουν ή ανανεώσουν  τα στοιχεία τους και στη συνέχεια να παραλάβουν τη νέα κάρτα (δίπλωμα) οδήγησης τους, χρησιμοποιώντας το δίκτυο συστημάτων αυτοεξυπηρέτησης ECDS, που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από τη Unixfor.

Το σύστημα ECDS προσφέρει στο χρήστη μια ασφαλή selfservice εμπειρία, άμεσης έκδοσης ή και ανανέωσης eID κλασικών ή ανέπαφων πλαστικών καρτών, με χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών προστασίας όπως: εγγραφή κρυπτογραφημένων δεδομένων, κωδικοποίηση RFID κυκλώματος ή chipHDP έγχρωμη εκτύπωση διπλής όψης και υψηλής ευκρίνειας με επίστρωση με ειδικών ολογραφικών φιλμ. Για την εγκατάσταση των συστημάτων, η οποία ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2019, επελέγησαν  τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα του Κουβέιτ, εγκαταστάσεις του ΥΠ.ΕΣ. καθώς και διάφορα τμήματα ανανέωσης διπλωμάτων, λειτουργώντας καθημερινά και όλο το