Την επέκταση των δραστηριοτήτων της συνεχίζει η Upstream, παρά το lockdown, με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και προηγμένων μεθόδων εργασίας και συνεργασίας που επιτρέπουν την αδιάλειπτη εργασία από το σπίτι του συνόλου των εργαζομένων της, από 20 διαφορετικές χώρες.

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών για ενημέρωση κατά την πανδημία, η ομάδα της Upstream αναβάθμισε την πλατφόρμα Zero-D, υπηρεσία που παρέχει δωρεάν mobile internet για τους χρήστες της ακόμη και όταν τα δεδομένα τους έχουν εξαντληθεί, με σημαντικές πληροφορίες για τη δημόσια υγεία γύρω από τον COVID-19. Παράλληλα, ολοκλήρωσε και παρέδωσε μεγάλα έργα για τη Vodacom στη Νότιο Αφρική, και την Oi στη Βραζιλία.

Νέες προσλήψεις εν μέσω καραντίνας
Παράλληλα, αμετάβλητα παραμένουν τα σχέδια στελέχωσης της εταιρείας, που σήμερα απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζομένους, με τις συνεντεύξεις και τη συνολική διαδικασία προσλήψεων να πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως, ενώ ήδη 19 νέοι εργαζόμενοι ξεκίνησαν τη θητεία τους στην εταιρεία από το σπίτι εν μέσω καραντίνας.

«Παραμένουμε στην πορεία μας και εκτελούμε το σχέδιό μας χωρίς παρεκκλίσεις. Οι στόχοι μας για τη χρονιά παραμένουν σταθεροί. Λόγω αντικειμένου και εμπειρίας ανήκουμε σε αυτούς που μπορούν να συνεχίσουν, άρα είναι υποχρέωσή μας συνεχίσουμε την προσπάθεια», ανέφερε ο CEO της Upstream, Δημήτρης Μανιάτης, μιλώντας πρόσφατα σε τηλεδιάσκεψη στους εργαζομένους της εταιρείας.

Οι δραστηριότητες στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα, η Upstream προχώρησε σε δωρεά προς το Junior Achievement Greece, το οποίο σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας θα παράσχει σε σχολεία της επικράτειας 75 συσκευές laptop υψηλών προδιαγραφών, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παρεχόμενης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και στην καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας. Παράλληλα, υποστηρίζει τους πωλητές του περιοδικού «Σχεδία», οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να πουλήσουν τα περιοδικά τους και να κερδίσουν τα προς το ζην λόγω του lockdown, μέσω εξάμηνων συνδρομών αλληλεγγύης.