H Cytech λαμβάνει παραδοσιακά μέρος στο Mobile World Congress, ενώ θα συμμετάσχει για 8η φορά φέτος ως εκθέτης, φιλοξενούμενη στο κεντρικό περίπτερο της ελληνικής αποστολής.

«Η συμμετοχή μας, για μια ακόμα μία χρονιά, εστιάζει προς τρεις κατευθύνσεις: να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στο διεθνές κοινό (στοχεύοντας τόσο στην ανάδειξη του brand μας όσο και στη δημιουργία νέων πιθανών πελατών), να συναντήσουμε συνεργάτες μας από όλο τον κόσμο (που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο και δαπανηρό) και, τέλος, να δούμε από κοντά τις νέες τάσεις στην τεχνολογία, ώστε να τις λάβουμε υπόψη μας καθώς εξελίσσουμε τα προϊόντα μας και αναπτύσσοντας νέα» δηλώνει στο NetFAX ο Βαγγέλης Αντωνιάδης, CEO και συνιδρυτής της Cytech.

H Cytech θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του MWC τα νέα χαρακτηριστικά της cloud-based πλατφόρμας της mCore για mobile messaging, marketing και payments, η οποία διαθέτει πελατειακή βάση σε πάνω από 10 χώρες. «Πιο συγκεκριμένα στο χώρο του messaging θα δείξουμε την ενσωμάτωση στην πλατφόρμα των ΟΤΤ δικτύων – όπως Viber, WhatsApp κ.λπ. – δίνοντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να παρέχουν υπηρεσίες marketing και messaging και σε αυτά τα κανάλια πέρα του SMS» σημειώνει ο Β. Αντωνιάδης.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει, επίσης, την πλατφόρμα ΒΙ για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους χώρους του mobile messaging και payments με την ονομασία mCore Dashboards: «Είναι η πρώτη τέτοια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε εταιρίες του χώρου να παίρνουν αποφάσεις με βάση την ανάλυση των δεδομένων τους, καθώς και με μηχανισμούς machine learning, επιτρέποντας να δρουν προληπτικά αφού έχοντας τα ιστορικά δεδομένα προβλέπει μελλοντικές ασυνήθιστες καταστάσεις».

Ο Β. Αντωνιάδης θεωρεί ότι οι ελληνικές εταιρίες μπορούν να κερδίσουν πολλά από μια τέτοια μεγάλη έκθεση και συνέδριο, αρκεί να είναι προετοιμασμένες και να έχουν ένα ανταγωνιστικό προϊόν σε παγκόσμιο επίπεδο: «Αρχικά μπορούν να κερδίσουν σε επαφές και πιθανές συνεργασίες δεδομένου ότι σίγουρα υπάρχουν δυνητικοί πελάτες μέσα στους 110.000 επισκέπτες και τους 2.500 εκθέτες. Επίσης, μπορούν να αποκτήσουν εμπειρία παρακολουθώντας τον τρόπο που μεγαλύτεροι παίκτες δρουν και εξελίσσονται, και μιλώντας μαζί τους στο συνέδριο.

Τέλος μπορούν να οργανώσουν έτσι την παρουσία τους, ώστε να δοκιμάσουν και να πάρουν την άποψη ενός μεγάλου κοινού για ένα νέο προϊόν που σχεδιάζουν να αναπτύξουν. Αν τώρα έχουν ήδη πελάτες ή συνεργάτες σε άλλες χώρες είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τους συναντήσουν και να επεκτείνουν ή ενδυναμώσουν την συνεργασία τους». Η φετινή έκθεση, όπως επισημαίνει ο Β. Αντωνιάδης, φαίνεται να δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ευφυή διασύνδεση των πάντων, «εξού και το moto της. Είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να προωθεί την τεχνολογία του 5G καθώς και τις εφαρμογές που χτίζονται με τα νέα δίκτυα».

Σχολιάζοντας, τέλος, τις τάσεις που θα χαρακτηρίσουν τη φετινή έκθεση ο Β. Αντωνιάδης αναφέρει: « Οι κυριότερες τάσεις οι οποίες απεικονίζονται τόσο στα keynotes όσο και σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι σίγουρα η διασύνδεση με αιχμή του δόρατος το 5G καθώς και συγκεκριμένες εφαρμογές γύρω από αυτό. Επίσης σημαντική θέση θα έχει η τεχνητή νοημοσύνη η οποία επηρεάζει όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας μας, από την εργασία μέχρι τα ψώνια μας. Και είναι σίγουρο ότι σημαντική θέση θα έχουν και οι συζητήσεις γύρω από το Industry 4.0 και το πώς όλες οι τεχνολογίες IoT, cognitive και cloud computing δουλεύουν συνεργατικά ώστε να αλλάξουν τη ζωή μας».