Καθήκοντα Chief Operations Officer στην Office Line αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπούλιας, προερχόμενος από τη Microsoft. Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξης που έχει σχεδιάσει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, όπως προκύπτει από ενημέρωση της Office Line. Ο Βασίλης Παπούλιας θα είναι επιφορτισμένος με τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του αναπτυξιακού πλάνου της Office Line, με κύριους άξονες την εμπορική και οργανική της ανάπτυξη, τη διάθεση νέων προϊόντων και υπηρεσιών αξίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στην κατεύθυνση ενός ολοκληρωμένου Cloud Managed Services Providerμε διεθνή προσανατολισμό.

Το έμπειρο στέλεχος έχει θητεύσει στη Microsoft τα τελευταία 12 χρόνια, έχοντας υπό την ευθύνη του τον ψηφιακό μετασχηματισμό μεγάλων οργανισμών στους κλάδους banking, retail και manufacturing, καθώς επίσης και διεθνούς βεληνεκούς λογαριασμούς, επί παραδείγματι της CocaCola και άλλων επιχειρήσεων ανάλογου βεληνεκούς. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια είχε αναλάβει την ανάπτυξη των συνεργατών της Microsoft για λύσεις modern workplace και security για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας. Διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών με μια παγκόσμια οπτική, έχοντας εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας όπως η Microsoft και η Dell.

Παράλληλα είναι γνώστης της ελληνικής ICT πραγματικότητας, έχοντας θητεύσει σε εγχώριους παρόχους τεχνολογικών λύσεων. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά, είναι κάτοχος MBA από το ALBA και διαθέτει σειρά πιστοποιήσεων σε cloud τεχνολογίες.