Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας με την NTT DoCoMo, η Cosmote αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα όσον αφορά το μενού υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.

Το Cosmote my view δημιουργήθηκε από τη συνεργασία των εταιρειών Velti και Accenture, με στόχο να προσφέρει πρόσβαση σε μουσική, παιχνίδια, εικόνες, αλλά και πλοήγηση στο Internet.

Μεταξύ των υπηρεσιών που περιλαμβάνει  το Cosmote my view είναι το Windows Live Messenger της Microsoft, η οποία μάλιστα θα προσφέρεται δωρεάν για 2 μήνες. Άλλες υπηρεσίες είναι η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τις τιμές του ΧΑΑ, πρόσβαση στο περιεχόμενο του περιοδικού Αθηνόραμα και συνεχής ενημέρωση από το site της εφημερίδας Ναυτεμπορική.

Η πλοήγηση στο νέο μενού χρεώνεται με 0,49 ευρώ ανά είσοδο και ισχύει μέχρι και για 24 ώρες συνεχόμενης πλοήγησης. Η πλοήγηση σε περιβάλλον εκτός “COSMOTE my view” χρεώνεται με 0,0119 ευρώ/ Kbyte. Εναλλακτικά, ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει το μηνιαίο πάσο My View ‘n’ Web με κόστος 4,0 ευρώ/μήνα για ένα μήνα απεριόριστης πλοήγησης στο μενού “COSMOTE my view” και μέχρι 40MB πλοήγηση σε WAP και Internet sites που δεν ανήκουν στο “COSMOTE my view”.

Το “COSMOTE my view” είναι διαθέσιμο από όλες τις WAP συσκευές, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία, ήδη οι συσκευές που διατίθενται στο εμπόριο από την Cosmote ενσωματώνουν εικονίδιο πρόφασης στην υπηρεσία στη θέση του αντίστοιχου εικονιδίου για την υπηρεσία i-mode.