Η Performance Technologies διοργανώνει φέτος για έκτη συνεχή χρονιά το Virtualization & Cloud Computing Forum 2013 στην Αθήνα την 27-3-2013 στον Πολιτισμικό χώρο “Αθηναίς” και στη Λευκωσία την 29-3-2013 στο Hilton Λευκωσίας.

Το συνέδριο αποτελεί σημείο αναφοράς για τις εξελίξεις στο virtualization και σε private και public cloud computing services. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις σχετικά με πώς private & public cloud περιβάλλονται στεγάζουν καίριες επιχειρηματικές εφαρμογές, για mobility & cloud, για automation & management και ασφάλεια.

Tο συνέδριο υποστηρίζουν με χορηγίες οι εταιρείες CISCO, EMC, HP, Microsoft, Symantec, Veeam, VMware, AlfaVad, Acronis, BitDefender, Starwind και Websense. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο virtualization και να δουν live demonstrations από πρωτοποριακά private & public cloud services. Θα παρακολουθήσουν παρουσιάσεις, technical workshops και live demonstrations.

Θα συζητήσουν με κορυφαίους κατασκευαστές τεχνολογιών πληροφορικής που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Θα ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη εταιριών και οργανισμών που χρησιμοποιούν παραγωγικά το virtualization για να μειώσουν δραστικά το λειτουργικό τους κόστος, να αυξήσουν ευελιξία και ταχύτητα αντίδρασης καθώς και την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών πληροφορικής.

Για δηλώσεις συμμετοχής και το αναλυτικό πρόγραμμα: www.virtualizationforum.gr.