Σημαντικό βραβείο απέσπασε η ING Ελλάδος στο διαγωνισμό Βusiness IT Excellence (BITE) Awards 2014, στην ενότητα «Διοίκηση και Στρατηγική της Πληροφορίας».

Πιο συγκεκριμένα, η ING κατάφερε να αποσπάσει δύο συνολικά σημαντικές διακρίσεις, στις ενότητες «Διοίκηση και Στρατηγική της Πληροφορίας» και «Σύνδεση ΙΤ με Επιχειρηματική Στρατηγική», λαμβάνοντας τα βραβεία: «Άριστης Επίδοσης» στην κατηγορία IT Service Management και «Εξαιρετικής Επίδοσης» στην κατηγορία Ευθυγράμμιση με Επιχειρηματική Στρατηγική.

Η ανάδειξη της ING στις δύο αυτές κατηγορίες, προήλθε ύστερα από την αναθεώρηση και βελτίωση κατά το προηγούμενο έτος όλων των διαδικασιών του IT από τη Διεύθυνση Πληροφορικής, σύμφωνα με τις καλύτερες πρακτικές και τις κατευθύνσεις του ITIL, προκειμένου να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες σύμφωνα με τα ποιοτικά κριτήρια της ING.

Τα βραβεία παρέλαβε ο Ανδρέας Κρεμαστιώτης, Chief Information Officer της ING Ελλάδος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η ING Ελλάδος έχει ως στόχο τη διαρκή εξέλιξη, αλλά και τη βελτίωση των διαδικασιών, των λύσεων και των υπηρεσιών του ΙΤ, προς όφελος των πελατών της. H διάκριση που απέσπασε η ING Ελλάδος στα Business IT Excellence Awards 2014, αποδεικνύει έμπρακτα πως η εταιρεία μας βρίσκεται πλήρως ευθυγραμμισμένη με την καινοτόμο εξέλιξη της μητρικής εταιρείας του Ομίλου ING».