Το VMware Forum, θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, στις 20 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες του virtualization, πρωτοπόρους στο cloud computing, αναλυτές του κλάδου και εκατοντάδες επαγγελματίες του IT οι οποίοι θα αναλύσουν το «πλεονεκτήματα του cloud για τη σύγχρονη επιχείρηση».

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πως η VMware, μαζί με τους συνεργάτες της, προσφέρει υποδομές cloud. Καθώς το cloud υπόσχεται να μεταμορφώσει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τους πόρους του IT, το VMWare Forum ενημερώνει για τις άμεσες ευκαιρίες στο cloud, είτε αφορούν μικρές είτε μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις είτε έναν οργανισμό. Επιπλέον, η εκδήλωση θα καλύψει σημαντικά ζητήματα, όπως την αντιμετώπιση της περίπλοκης φύσης του IT, τη βελτίωση της ασφάλειας και τη γρήγορη δημιουργία, ανάπτυξη και λειτουργία εφαρμογών για ολόκληρη την επιχείρηση.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι η Κατερίνα Αποστολάκη, Cloud & Security Solutions Manager και ο Νίκος Θεοδοσίου, Cloud Computing solutions Product Manager, της Intracom Telecom, ο Ευγένιος Ζερβουδής, Product Sales Specialist της Cisco, ο Κώστας Αθανασόπουλο, Country Manager for Greece, Cyprus & Malta της APC by Schneider Electric, ο Γιώργος Θεοτόκης, Technical Director της Infinitum, ο Δημήτρης Κυριακίδης, Mission Critical Services Manager της Enterprise Group, και ο Francois Briant, Distinguished Engineer – PureSystems Technical Support από την IBM Europe. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το NetFax.