Το Vodafone Business φέρνει μία νέα γενιά καινοτόμων ΙοΤ υπηρεσιών για επιχειρήσεις, η οποία αναπτύχθηκε από την θυγατρική της Vodafone Ελλάδας, την Vodafone Innovus.

Πρόκειται για τις υπηρεσίες Vodafone Smart Coffee Machines, Vodafone Smart HVAC, Vodafone Smart Paint Mixers και Vodafone Smart Slush Machines, που υπόσχονται να εκτοξεύσουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα επιχειρήσεων από σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, χάρη στην χρήση προηγμένων τεχνολογιών.

Οι νέες υπηρεσίες απευθύνονται σε εξειδικευμένους κλάδους της οικονομίας σχετικούς με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ψύξης και θέρμανσης, ανάμιξης χρωμάτων, παραγωγής γρανίτας και παραγωγής καφέ. «Μέσα από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη, την αξιοποίηση του ταλέντου των ανθρώπων μας και με γνώμονα τις αυξανόμενες και διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας, εμπλουτίζουμε τις ΙοΤ υπηρεσίες μας.

Μέσα από μία νέα γενιά λύσεων που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες στο έπακρο και μπορεί να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, ανταγωνιστικότητα και μείωση του λειτουργικού κόστους, συμβάλλουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του Vodafone Business, Κάτια Σταθάκη.

Με αφορμή τη διάθεση των νέων ΙοΤ υπηρεσιών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Innovus, Γιώργος Διαμαντόπουλος, δήλωσε από την πλευρά του: «Χάρη στη μοναδική τεχνογνωσία μας και την εμπειρία μας σε διεθνή έργα ΙοΤ είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε οποιαδήποτε συσκευή σε “έξυπνη” και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις, “ξεκλειδώνοντας” data και analytics που δεν υπήρχαν ποτέ στον παρελθόν, μπορούν να οδηγήσουν σε τεράστια εξοικονόμηση πόρων και βέλτιστη επιχειρησιακή λειτουργία και να προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο στον παραχωρούμενο επαγγελματικό τους εξοπλισμό και τα συμβόλαια χρήσης αυτού».