Στο συνεδριακό χώρο της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, η τελετή απονομής βραβείων των νικητών των Mobile & IoT Awards 24. Για άλλη μια χρονιά η Boussias Events με την συνεργασία του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος / ΣΕΚΕΕ, ανέδειξε τις πιο καινοτόμες εταιρείες, εφαρμογές, υπηρεσίες, projects, και βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του Mobile Business.

Στόχος των βραβείων είναι να:

  • Κινητοποιήσουν επιχειρήσεις , οργανισμούς και εταιρείες, για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεων τους αναφορικά με την πορεία τους προς ένα πλήρως συνδεδεμένο μέλλον.
  • Προβληθούν οι νικητές, να ξεχωρίσουν στην αγορά τους και να αξιοποιηθούν οι προσπάθειές τους από άλλες επιχειρήσεις, ως φωτεινά παραδείγματα.
  • Αναδείξουν και να γνωστοποιήσουν τις προσφερόμενες καινοτόμες εφαρμογές, υπηρεσίες και εταιρείες του mobile business , που μετασχηματίζουν τις επιχειρήσεις, μεταμορφώνουν την οικονομία και αναδιαμορφώνουν την κοινωνία.
  • Λειτουργήσουν ως μέσο καταγραφής και συγκριτικής αξιολόγησης των πλεονεκτημάτων που απορρέουν από τη βελτίωση των επιδόσεων τους αναφορικά με τα θέματα του mobile business.

Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Δρ. Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, Εργαστήριο ELTRUN, ΟΠΑ στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στους νικητές, ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως «τα φετινά βραβεία αναδεικνύουν τη στρατηγική σημασία των τεχνολογιών mobile και IoT αφού από τις βέλτιστες πρακτικές που βραβεύονται υποστηρίζονται στρατηγικές πελατοκεντρικότητας, αναδιοργάνωσης διαδικασιών, καινοτομίας, προδραστικής δημόσιας διακυβέρνησης. Επίσης επιβραβεύεται η ανταγωνιστικότητα και η καινοτομία των προμηθευτών τεχνολογικών λύσεων και υποδομών αλλά και η αξιοποίηση των τεχνολογιών σε σημαντικούς κλάδους της εθνικής οικονομία».

Τα κορυφαία βραβεία
Τα Mobile & IoT Awards 24 περιλάμβαναν 4 κορυφαίες διακρίσεις τις οποίες απέσπασαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στην διατήρηση υψηλών δεικτών επίδοσης.

Έτσι, Mobile Brand of the Year αναδείχτηκε η Τράπεζα Πειραιώς, Mobile Agency of the Year αναδείχτηκε η Threenitas, Mobile Network of the Year αναδείχτηκε ο όμιλος ΟΤΕ, IoT Integrator of the Year αναδείχτηκε η Intracom Telecom.

Επίσης κατά την διάρκεια της τελετής επιδόθηκαν από τον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής Δρ. Γιώργο Δουκίδη:

  • Τιμητική Διάκριση στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για το έργο που επιτελεί με σκοπό τη διευκόλυνση της παροχής ψηφιακών δημοσίων υπηρεσιών προς τους πολίτες μέσω του gov.gr wallet. Την Τιμητική Διάκριση παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Καράντζαλος.
  • Τιμητική Διάκριση στο Επενδυτικό Ταμείο Φαιστός, για το έργο που επιτελεί με σκοπό την προώθηση μιας κερδοφόρας και βιώσιμης αγοράς ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα. Την

Τιμητική Διάκριση παρέλαβε ο κ. Αντώνιο Τζωρτζακάκη, Διευθύνων Σύμβουλος, του Επενδυτικού Ταμείου Φαιστός.

Οι κορυφαίες δράσεις για τα Mobile & IoT Awards 24 δεν εξαντλούνται στα προαναφερόμενα κορυφαία και τιμητικά βραβεία…

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.m-awards.gr για να δείτε όλους τους νικητές, τις καινοτόμες πρακτικές τους, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Πίνακας Νικητών