Η Warply ανέλαβε για λογαριασμό της ΕΚΟ, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του διαγωνισμού «ΕΚΟ Racing 100» που λανσαρίστηκε αρχές Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου, ενώ μετράει ήδη δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές, μέσω του EKO app και του website του διαγωνισμού (www.ekoracing100.gr).

Στόχος της ενέργειας είναι η προώθηση της βενζίνης 100 οκτανίων «ΕΚΟ Racing 100».
Η ενέργεια EKO Racing 100 βασίζεται σε έναν omnichannel καινοτόμο διαγωνισμό, όπου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν την φωτογραφία της απόδειξης τους με αγορά καυσίμου EKO Racing 100 και να λάβουν αυτόματα Flags (πόντους επιβράβευσης) αντίστοιχα με το ποσό της αγοράς τους.

Ο μηχανισμός πιστότητας αποδείξεων που δημιούργησε η Warply, μπορεί μέσω ΑΙ και αναγνωρίζει αυτόματα, τουλάχιστον 30 διαφορετικές δομές αποδείξεων και ταμειακών συστημάτων, από τα 520 πρατήρια της ΕΚΟ που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Κάθε απόδειξη, αφού αναγνωριστεί ως μοναδική και ότι πληροί τα κριτήρια εγκυρότητας, αποδίδει στον χρήστη Flags, αντίστοιχα με το ποσό της αγοράς του EKO Racing 100. Οι χρήστες που ανεβάζουν απόδειξης μέσω του ΕΚΟ app, κερδίζουν τριπλάσιες συμμετοχές στον διαγωνισμό, ενώ παράλληλα επιβραβεύονται επιπλέον για κάθε εβδομαδιαίο login στην εφαρμογή και με κάθε εβδομαδιαίο Facebook Share.