Η Welcome Pickups παρουσιάζει την GoSafe, μια νέα υπηρεσία μετακινήσεων για την πόλη, η οποία λειτουργεί μέσω εφαρμογής για κινητές συσκευές.

Δημιουργήθηκε υπό την πίεση της πανδημίας και στόχος της είναι να προσφέρει ασφαλείς μετακινήσεις. Για να πετύχει το στόχο της, η Welcome έχει δημιουργήσει ένα αυστηρό πρωτόκολλο με 12 σημεία ελέγχου ασφαλείας, με στόχο να περιορίσει το ενδεχόμενο μόλυνσης για τους επιβάτες και τον οδηγό. Μεταξύ αυτών, είναι ένα εικοσάλεπτο κενό ανάμεσα σε δύο δρομολόγια, δωρεάν μάσκες και γάντια για τους επιβάτες καθώς και καθημερινή απολύμανση του οχήματος.

Μόλις το 5% των αιτήσεων συνεργασίας γίνονται δεκτές
Παράλληλα με την προστασία, η εταιρεία επιδιώκει ποιότητα υπηρεσιών και προκειμένου να το πετύχει, επιλέγει μόλις το 5% των οδηγών που κάνουν αίτηση για να συνεργαστούν. H υπηρεσία παρέχεται ήδη από 45 οδηγούς στην Αθήνα και μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι διαθέσιμη στην ίδια τιμή με την απλή υπηρεσία ταξί, ενώ στη συνέχεια θα επιβαρυνθεί με 1,99 ευρώ.

Τα σχέδια και οι μελλοντικές συνεργασίες
Ο Αλέξανδρος Τρίμης, CEO της Welcome  αναφέρει σχετικά: «Η εταιρεία μπορεί να εξασφαλίσει στον επιβάτη, ποιοτική και ασφαλή μεταφορά εντός των ορίων της πόλης. Κάτι που έχει αποδειχτεί ήδη στο Παρίσι και τη Βαρκελώνη». Ανάμεσα στα μελλοντικά σχέδια της Welcome είναι να ξεκινήσει συνεργασίες με ιατρικά κέντρα και  επιχειρήσεις, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να εγγυηθούν στους πελάτες τους ασφαλή μεταφορά.