Το Mobile Advertising, την υπηρεσία προβολής μέσω κινητού που παρέχει αποκλειστικά η Wind Ελλάς σε συνεργασία με τη Velti, παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση οι δύο εταιρείες.

Με το Mobile Advertising οι διαφημιζόμενοι μπορούν να προσεγγίσουν ποικίλες δημογραφικές ομάδες του πληθυσμού ανάλογα με τους στόχους τους, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα στους διαφημιζόμενους να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα μιας τέτοιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ευκαιρία προσέγγισης του νεανικού κοινού μέσω του Mobile Advertising, αφού βάσει στοιχείων πρόσφατων ερευνών η διείσδυση του κινητού τηλεφώνου στις ηλικίες 18 – 24 αγγίζει το 99,3%, και αποτελεί ιδανικό μέσο επικοινωνίας προς τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, η οποία περνάει 38% λιγότερο χρόνο μπροστά στην τηλεόραση κάθε μέρα σε σύγκριση με τον μέσο Έλληνα.

Ορισμένες από τις τεχνολογικές δυνατότητες του Mobile Advertising, οι οποίες δίνουν στους διαφημιζόμενους πολλαπλές επιλογές ως προς τον τρόπο προβολής του προϊόντος τους μέσω της Τρίτης Οθόνης είναι η αποστολή γραπτών μηνυμάτων ή MMS, η τοποθέτηση banner μέσα στο mobile portal Wind Plus και η δημιουργία mobile advertising site μέσα στο portal και προώθησή του στους χρήστες του. Το κόστος της υπηρεσίας διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και τις προδιαγραφές της mobile καμπάνιας που επιθυμεί να υλοποιήσει.