Επικοινωνία χωρίς όρια υπόσχεται η Wind στους πελάτες της με τα νέα συνδυαστικά προγράμματα, κινητής, σταθερής, Internet και τηλεόρασης Wind One.

Οι συνδρομητές αυτών των προγραμμάτων μπορούν να απολαμβάνουν, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, πραγματικά απεριόριστα data για χρήση Internet από το κινητό, έχοντας τη δυνατότητα να κατεβάζουν μεγάλα αρχεία, να μοιράζονται φωτογραφίες και video, να βλέπουν σειρές, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων τους αφού αυτά δεν τελειώνουν ποτέ.

Ακόμα, δωρεάν απεριόριστη ενδοεπικοινωνία μεταξύ κινητού, σταθερού και καρτοκινητού για όλα τα μέλη της Wind One οικογένειας αλλά και έως 12 μήνες δώρο Netflix συνδυάζοντας Wind One με Wind Vision, έρχονται να προστεθούν στις απίστευτες παροχές. Επιπλέον, οι συνδρομητές WIND ONE απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, καθώς εξειδικευμένος εκπρόσωπος της εταιρείας απαντά άμεσα στον πελάτη.

Oι WIND ΟΝΕ πελάτες εξυπηρετούνται άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω του mywind app και μπορούν να έχουν δωρεάν αποστολή τεχνικού στο χώρο τους για να επιλύσει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα δεν λύνεται τηλεφωνικά. Τέλος, με κάθε ανανέωση συμβολαίου η επιλογή ενός δωρεάν smartphone περιμένει κάθε Wind One πελάτη.