Η Wind εμπλουτίζει τις υπηρεσίες Cloud που προσφέρει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, λανσάροντας την υπηρεσία Wind Web Backup.

Με τη νέα υπηρεσία, οι επιχειρήσεις αποδεσμεύονται πλήρως από τα κόστη αγοράς, εγκατάστασης και συντήρησης εξοπλισμού υποδομών και λογισμικού Backup, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ως συνδρομητική υπηρεσία (SaaS) με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος. Η Wind Web Backup  παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική προστασία των δεδομένων.

Με αυτό τον τρόπο, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και σημαντικά οφέλη, αποκτώντας online πρόσβαση σε ασφαλή χώρο αποθήκευσης δεδομένων, με παράλληλη χρήση του λογισμικού για τη δημιουργία και τον προγραμματισμό εργασιών Backup. Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι Wind Web Backup Standard για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε online χώρο αποθήκευσης δεδομένων και η αναβαθμισμένη της έκδοση Wind Web Backup Professional για απεριόριστο αριθμό προγραμματισμένων Backup.