Όποιος εγκατέστησε το update Οκτωβρίου και έπεσε θύμα απώλειας δεδομένων, μπορεί να πάρει βοήθεια από την Microsoft, η οποία υπόσχεται, με post στο twitter, ότι μπορεί να επαναφέρει τα σβησμένα αρχεία.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουν οι πελάτες της εταιρείας είναι να απευθυνθούν στην υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης της εκάστοτε χώρας (“801 500 3000” ή “211 12 06 500” για Ελλάδα και “+357 (0)22 67 4000” για Κύπρο). H υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης θα βοηθήσει τους χρήστες να επαναφέρουν τα σβησμένα αρχεία, όπως αναφέρει η Microsoft. Επιπλέον, η Microsoft προτείνει να μην εγκατασταθεί το update από όσους το έχουν κατεβάσει ήδη.

Μια νέα διορθωτική έκδοση του αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα, χωρίς ακόμα η Microsoft να έχει ανακοινώσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Ασαφές παραμένει, τέλος, γιατί η Microsoft κυκλοφόρησε το update με αυτό το bug, καθώς αρκετοί testers, στο πλαίσιο του προγράμματος Windows insider, είχαν αναφέρει την ύπαρξη αυτού του προβλήματος σε προεκδόσεις του update, πριν τη διάθεση της τελικής έκδοσης του.