Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τη φετινή Beyond- τη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη με κύριο στόχο να αποτελέσει την κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στις 25-27 Απριλίου, βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Επενδυτές, πολυεθνικές εταιρείες, αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις, ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, αλλά και διακεκριμένοι ηγέτες στον κλάδο της τεχνολογίας δίνουν «το παρών» στην έκθεση τεχνολογίας. Στο πλαίσιο της Beyond 2024 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήθος από εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις, ημερίδες και σεμινάρια, που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων και θα φιλοξενήσουν πολλούς σημαντικούς συμμετέχοντες/ομιλητές αναδεικνύοντας και καλύπτοντας κάθε πτυχή των συγκεκριμένων θεμάτων.

Η Beyond διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC), με συνδιοργανωτές το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και τον δήμο Θεσσαλονίκης. Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ και ΗΕΤΙΑ.