H ATCOM ανασχεδίασε πλήρως την winbank, την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις της Τράπεζας για παροχή μιας αναβαθμισμένης εμπειρίας στους χρήστες της.

Η front-end ανάπτυξη της πλατφόρμας βασίστηκε στην τεχνολογία αυτόματης δυναμικής προσαρμογής (responsiveness), η οποία της επιτρέπει να προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή και ανάλυση οθόνης, δημιουργώντας μια πραγματικά responsive πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Ανανεωμένη και πιο φιλική προς τον χρήστη, η ανασχεδιασμένη winbank διαθέτει καθαρό και ευανάγνωστο User Interface, ενσωματώνει νέο δυναμικό main navigation menu και εισάγει ένα εύχρηστο mega menu, το οποίο παρέχει one-click access σε χρήσιμες ενότητες του συστήματος.

Με καινούρια customised χαρακτηριστικά που προσφέρουν μια νέα εμπειρία εύχρηστης πλοήγησης και εκτέλεσης συναλλαγών, επιτρέπεται η περαιτέρω εξατομίκευση της υπηρεσίας e-banking και δίνεται έμφαση στα σημαντικότερα προϊόντα που διαθέτει ο χρήστης στο χαρτοφυλάκιό του. Η αρχιτεκτονική της πληροφορίας στο σύνολό της οργανώθηκε εκ νέου σε πλήρη εναρμόνιση με τους επιχειρησιακούς στόχους του οργανισμού, ενώ σημαντικά για την ολοκλήρωση του έργου υπήρξαν τα tree testing surveys που εφαρμόστηκαν σε πραγματικούς χρήστες.