Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, απέσπασε η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, για τη βράβευσή της στα φετινά βραβεία του Παγκόσμιου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών (WITSA) “WITSA Global ICT Excellence Awards 2017”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne, Αντώνης Κυριαζής, παρευρέθηκε σε σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία των επικεφαλής των ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν στο θεσμό και εκπροσώπων του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). H SoftOne έλαβε διάκριση στα “WITSA Global ICT Excellence Awards 2017” για την εφαρμογή Enterprise Mobility Soft1 360, η οποία επιτρέπει σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση να τρέχει τη λειτουργία της από οπουδήποτε, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

«Η βράβευση της εταιρεία μας από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής και Υπηρεσιών, πιστοποιεί με εμφατικό τρόπο τη διάθεση σύγχρονων και πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών λογισμικού σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη δυναμική του κλάδου, καθώς και τη δυνατότητα συμβολής του στην ανάπτυξη της οικονομίας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο περιθώριο της συνάντησης ο Α. Κυριαζής.