Η Intracom Telecom, μέλος της Sitronics, τιμήθηκε ως “HP CMS Partner of the Year 2009” για την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση της HP, στο Αμβούργο της Γερμανίας. Η Intracom Telecom απέσπασε αυτή τη διάκριση για τα επιτεύγματα της στο πρόγραμμα ανάπτυξης και αξιοποίησης των λύσεων HP Next Generation Intelligent Networks (HP NGIN). Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της Intracom Telecom στους τομείς των πωλήσεων και της υποστήριξης πελατών, αλλά και της δέσμευσής της εταιρείας στη συνεργασία και την από κοινού ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων για ευφυή δίκτυα νέας γενιάς.

Ο Αναστάσιος Δημόπουλος, επικεφαλής του επιχειρηματικού τομέα τηλεπικοινωνιακού λογισμικού της Intracom Telecom, δήλωσε: «Από το 2001 επενδύουμε συστηματικά στην ανάπτυξη εφαρμογών Ευφυών Δικτύων πάνω στην πλατφόρμα Opencall της HP. Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιβράβευση της απόφασης μας να εστιάσουμε στην ανάπτυξη προηγμένων εφαρμογών  Ευφυών Δικτύων  Νέας Γενιάς, και ενισχύει την επιτυχημένη πολυετή συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες».