Αν δεν το έχετε καταλάβει, βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας από τις περισσότερο απαιτητικές και κρίσιμης σημασίας για το μέλλον της χώρας περίοδο. H μετα-πανδημική εποχή, στην οποία πολλούς μήνες τώρα αναφερόμασταν έφτασε. Έχει φτάσει ο καιρός που γίνεται ταμείο, για όσους προσπάθησαν τους προηγούμενους μήνες για την ανάπτυξη και προβολή των επιχειρτήσεών τους, αλλά και για όσους προσπαθούν ακόμα.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.0 και οι προεργασίες έχουν ήδη αρχίσει, ενώ αναμένεται να φτάσουν στο αποκορύφωμα τους τους αμέσως προσεχείς μήνες. Στο ίδιο πνεύμα κινούνται και οι αρμόδιοι κυβερνητικοί φορείς, οι οποίοι όπως γίνεται αντιληπτό έχουν σηκώσει μανίκια και αναμένουν να πιάσουν δουλειά.

Και σε αυτή την περίπτωση η προεργασία έχει γίνει ήδη, σε ό,τι αφορά την ψηφιοποίηση της διοίκησης του κράτους. Και πολλά μένουν να γίνουν ακόμη. Μάρτιος είναι ο μήνας που είναι αφιερωμένος στη γυναίκα. Σε αυτό το πνεύμα, κάνουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα σε μερικές από τις πολλές καταξιωμένες γυναίκες που εργάζονται στην τεχνολογία.

Με τα λεγόμενά τους δίνουν το παράδειγμα για το πώς μπορεί να εργάζεται κάποιος σκληρά, σε περισσότερους του ενός τομέα και να τα καταφέρνει εξίσου καλά. Θα λέγαμε ότι με κάποιο άγνωστο σε εμάς τρόπο, επί του παρόντος τουλάχιστον, οι γυναίκες μπορούν να αντλούν δύναμη και έμπνευση από ένα πλήθος εργασιών που οι άντρες συνάδελφοί τους δεν θα μπορούσαν καν να αντέξουν για μια εβδομάδα. Είθε να υπάρχει συνεργασία μεταξύ αντρών και γυναικών για να προχωρήσουμε μπροστά ως χώρα. Στο τέλος θα επιτύχουμε αυτό που μας αξίζει, αυτό είναι βέβαιο.