Υποστηρικτές

Τα στελέχη που κάνουν την διαφορά!

Η ασφάλεια του ΙΤ είναι μία διαχρονική προτεραιότητα, η οποία αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι προκλήσεις είναι πολλές και οι διαθέσιμες λύσεις επίσης. Την διαφορά κάνουν και εδώ οι άνθρωποι πίσω από όλα αυτά. Και γι’ αυτό το netweek παρουσιάζει την πρώτη Cyber Security 50 Powerlist 2023 Powered by Priority!

Tα επιφορτισμένα με την ασφάλεια στελέχη είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, με τους προβολείς να πέφτουν πάνω τους συνήθως όταν «κάτι δεν πήγε καλά», γεγονός που κάνει το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο. Κανείς δεν θα ασχοληθεί με την ασφάλεια όταν τα πράγματα βαίνουν καλώς. Στην παραμικρή όμως αστοχία, στην πρώτη παραβίαση, το όποιο γεγονός γίνεται πρωτοσέλιδο και η φήμη της εταιρείας πλήττεται -ίσως και ανεπανόρθωτα. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το γεγονός πώς πλέον η δύναμη και τα «λεφτά» είναι στα δεδομένα, ενώ οι εταιρείες βασίζονται σχεδόν αποκλειστικά στις ψηφιακές τεχνολογίες, κάτι που τις καθιστά 24/7 στόχο, η δουλειά του CISO μοιάζει με …ελεύθερη πτώση!

Είναι λοιπόν η ψηφιακή ασφάλεια μία δύσκολη αποστολή. Και τις δύσκολες αποστολές αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας συνήθως οι ικανότεροι…

Και για αυτό το netweek, το οποίο μετράει περισσότερα από 20 χρόνια ως το περιοδικό των επαγγελματιών του ΙΤ, προσκάλεσε τους αναγνώστες του να προτείνουν τα Cyber Security στελέχη που κατά τη γνώμη τους κάνουν τη διαφορά. Από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Απριλίου, η πλατφόρμα δεχόταν τις προτάσεις, συγκεντρώνοντας αρκετές εκατοντάδες ονόματα. Αυτά που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτάσεις συνθέτουν την τελική 50άδα. Μέσα σε αυτή θα δείτε CISOs και Information Security Officers μεγάλων οργανισμών αλλά και μικρότερων εταιρειών που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον κλάδο.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι αποτελούν μέρος της Cyber Security 50 2023 Powerlist στην Ελλάδα. Η αναγνώριση από τον ίδιο τον κλάδο και τους συναδέλφους είναι ίσως η καλύτερη ανταμοιβή για έναν επαγγελματία. Ιδού λοιπόν η Cyber Security 50 2023 Powerlist 2023, με την ευχή να αποτελέσει την αρχή ενός σημαντικού θεσμού για τον κλάδο των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

 

Cyber Security 50 2023 Powerlist powered by PRIORITY

 

Τα 50 πιο επιδραστικά στελέχη Cyber Security για το 2023

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαφήμιση:
Μαρία Βαλλή, Advertising Director, netweek & netfax, T: 210 661 7777 (εσωτ. 183),
E: [email protected]
Περιεχόμενο:
Αγγελική Κορρέ, editor-in-chief, netweek, T: 210 661 7777 (εσωτ. 380), E: [email protected]