Υποστηρικτής

Οι πρωταγωνιστές του ψηφιακού μετασχηματισμού σε μία λίστα!

Καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός προχωράει καθορίζοντας το πώς, πότε και πού οι εταιρείες λειτουργούν και αναπτύσσονται, παράλληλα αναδεικνύεται και ο ρόλος του Digital Transformation Officer και η κρισιμότητα αυτού. Το netweek, με στόχο πάντα να προάγει τον κλάδο των ψηφιακών τεχνολογιών πληροφορικής, μετά την IT 100 Powerlist 2022 και την Cyber Security 50 Powerlist 2023, προχωρά στη δημιουργία της Digital Transformation Officer 50!

Τι είναι η Digital Transformation 50;

Είναι η ανάδειξη των πιο επιδραστικών στελεχών πίσω από κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των εταιρειών όπου τον ρόλο της «κριτικής επιτροπής» αναλαμβάνει η ίδια η κοινότητα! Η ανάδειξη των στελεχών γίνεται μέσα από μία δυναμική online πλατφόρμα. Οι παραλήπτες του περιοδικού netweek και του newsletter netfax λαμβάνουν σχετική πρόσκληση για να μπουν στην πλατφόρμα και να προτείνουν εκείνα τα in-house στελέχη Digital Transformation που θεωρούν ως πιο επιδραστικά για τον κλάδο τους. Η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή για ένα μήνα. Στη συνέχεια, η συντακτική ομάδα του netweek συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα.

Γιατί να προτείνω στελέχη;

Προτείνοντας και εσείς τα in-house Digital Transformation στελέχη που επιθυμείτε, συμμετέχετε στη δημιουργία μίας δυναμικής λίστας, η οποία έρχεται να μας «συστήσει» τα πρόσωπα πίσω από τους ρόλους και να μας υπενθυμίσει τον πλούτο που χαρακτηρίζει το στελεχιακό δυναμικό που αξιοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία στην Ελλάδα και τελικά προάγει το επιχειρείν στη νέα εποχή.

Σκοπός είναι την πρώτη αυτή λίστα να ακολουθήσουν και άλλες, με εναλλαγή προσώπων όπως αυτά θα αναδεικνύονται μέσα από τον ίδιο τον κλάδο, ώστε το πανόραμα των ICT στελεχών να γίνεται κάθε φορά ακόμη πιο πλούσιο, δυναμικό κι ενδιαφέρον. Με τις προτάσεις σας, συμμετέχετε και εσείς στην ανάδειξη της δυναμικής κοινότητας του ICT στην Ελλάδα.

Πώς προτείνω στελέχη;

Μπορείτε να συμμετάσχετε προτείνοντας από 1 έως 10 στελέχη της επιλογής σας (δεν υπάρχουν προεπιλεγμένες προτάσεις). Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός προτάσεων. Ωστόσο, για τον εμπλουτισμό της Powerlist, σας παροτρύνουμε να προτείνετε τουλάχιστον 5 στελέχη.

Η διαδικασία είναι απλή: Ακολουθώντας τα παρακάτω πεδία κάνετε την εγγραφή σας και στη συνέχεια συμπληρώνετε τις επιλογές σας.

 

Τελική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας:
Πατήστε το κουμπί (+) , δηλώνοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που θα προτείνετε (1 έως 10).
Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ.

Συνδέστε το brand σας με την Digital Transformation Officer 50!

Ως ένας από τους σημαντικούς προμηθευτές λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής, έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με την Digital Transformation Officer 50 Powerlist και να ενισχύσετε το awareness για το brand και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαφήμιση:
Μαρία Βαλλή, Advertising Director, netweek & netfax,
Τ: 210 661 7777 (ext. 183), E: [email protected]
Περιεχόμενο:
Αγγελική Κορρέ, Διευθύντρια Σύνταξης netweek,
Τ: 210 661 7777 (ext. 380), Ε: [email protected]