ΙΤ 100 Powerlist 2022 powered by PRIORITY


Τα πιο επιδραστικά στελέχη IT σε μία λίστα!

Η τεχνολογία έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές μας. Από μόνη της όμως η τεχνολογία δεν έχει καμία αξία. Γιατί αυτό που κάνει, τελικά, τη διαφορά είναι πάντα οι άνθρωποι. Και για αυτό το netweek παρουσιάζει την πρώτη ΙΤ 100 Powerlist στη χώρα!

Η πληροφορική μετρά πλέον αρκετές δεκαετίες παρουσίας στο επιχειρείν, με στόχοπάντα τη βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών, την ενίσχυση της πελατειακής εμπειρίας, την αυτοματοποίηση και τελικά την εξέλιξη, την ανάπτυξη και την κερδοφορία. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι ψηφιακές τεχνολογίες είναι όχι απλώς παρούσες αλλά κυρίαρχες σε κάθε πτυχή της ζωής μας, προσφέροντας δυνατότητες που μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε καν φανταστεί!

Πλέον, «every company is a technology company» κάθε εταιρεία είναι εταιρεία τεχνολογίας, ανεξάρτητα από το τι προϊόντα ή υπηρεσίες παρέχει. Και οι εταιρείες που ενστερνίζονται αυτό το γεγονός είναι τελικά εκείνες που καθορίζουν τις εξελίξεις και διαμορφώνουν τον κόσμο μας.

Η αυτοματοποίηση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι πολύ χρήσιμα, καθώς μας επιτρέπουν να εστιάζουμε τις προσπάθειές μας σε πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες. Ωστόσο, όσο και να έχει εξελιχθεί η τεχνολογία, πάντα θα είναι απαραίτητη η ανθρώπινη δημιουργικότητα, η έμπνευση και το ένστικτο είτε για να δημιουργηθεί η λύση είτε ακόμα για να εντοπιστεί το πρόβλημα και να αντιμετωπιστεί.

Αυτούς τους ανθρώπους ερχόμαστε σήμερα με αυτή τη λίστα να αναδείξουμε. Ο λόγος για τα in-house ΙΤ στελέχη, πάνω στη γνώση και την δουλειά των οποίων βασίζονται σήμερα οι εταιρείες για να διασφαλίσουν την επιβίωση τους και την ανάπτυξή τους.

Τα στελέχη πληροφορικής αποτελούν πλέον θεμελιώδη πυλώνα και στήριγμα του επιχειρείν. Τρανή απόδειξη αυτού τα τελευταία χρόνια, με το ξέσπασμα της πανδημίας. Χάρη στην αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών καταφέραμε -όλοι- τα δύο αυτά χρόνια του εγκλεισμού να συνεχίσουμε τη ζωή μας με κάποια αίσθηση κανονικότητας.

Εταιρείες κατάφεραν να συνεχίσουν να υπάρχουν, μεγάλο ποσοστό ανθρώπων συνέχισαν να εργάζονται, να ψωνίζουν, να ψυχαγωγούνται.

Το netweek, το οποίο μετράει περισσότερα από 20 χρόνια ως το περιοδικό των επαγγελματιών του ΙΤ, προσκάλεσε τους αναγνώστες του να προτείνουν τα ΙΤ στελέχη που κατά τη γνώμη τους κάνουν τη διαφορά. Από τον Ιούνιο μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα δεχόταν τις προτάσεις, συγκεντρώνοντας αρκετές εκατοντάδες ονόματα.

Αυτά που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτάσεις συνθέτουν την τελική 100άδα. Μέσα σε αυτή θα δείτε CIOs και Digital Transformation Officers μεγάλων οργανισμών αλλά και μικρότερων εταιρειών, Information Security Officers και άλλα ΙΤ στελέχη που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον κλάδο.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι αποτελούν μέρος της πρώτης ΙΤ Powerlist στην Ελλάδα. Η αναγνώριση από τον ίδιο τον κλάδο και τους συναδέλφους είναι ίσως η καλύτερη ανταμοιβή για έναν επαγγελματία. Ιδού λοιπόν η ΙΤ 100 Powerlist 2022, με την ευχή να αποτελέσει την αρχή ενός σημαντικού θεσμού για τον κλάδο

#IT_DRIVES_THE_FUTURE

ΙΤ 100 Powerlist powered by PRIORITY

Δείτε την ειδική έκδοση!

Τα πιο επιδραστικά στελέχη IT για το 2022