Ανοίγει σήμερα η αυλαία για το 1ο Digital Banking & Insurance Summit@Costa Navarino, την μοναδική για την Ελλάδα Β2Β πρωτοβουλία από την Boussias Events. Στο διήμερο event συναντώνται οι C-level officers & top Executives επικεφαλής της Στρατηγικής και Ψηφιακής Μετάβασης του Τραπεζικού και Ασφαλιστικού κλάδου με τους πρωτοπόρους παρόχους IT λύσεων & καινοτόμων Υπηρεσιών και τις κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες όπου θα αναπτυχθούν καινοτόμες προτάσεις αναβάθμισης του ψηφιακού μετασχηματισμού για τράπεζες και ασφαλιστικές σε αποκλειστικές one-2-one συναντήσεις, καλλιεργώντας δυναμικές σχέσεις μέσα από την ενδελεχή ενημέρωση και κατανόηση των σύγχρονων απαιτήσεων κεφαλαιοποιώντας τις προοπτικές συνεργασιών και την από κοινού διαμόρφωση της μελλοντικής ατζέντας και των έργων για τον συνεχή εκσυγχρονισμό στο Digital Banking & στο Digital Insurance.

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα
Παράλληλα, η ατζέντα περιλαμβάνει στρατηγικές παρουσίες, θέματα και παρεμβάσεις. Η Χαρούλα Απαλαγάκη, Acting General Manager, Ελλην. Ένωση Τραπεζών θα έχει την κεντρική ομιλία της με θέμα: «ESG: Η μακρά πορεία για τη μετάβαση από την νομοθετική και κανονιστική ρύθμιση στην υλοποίηση» επισημαίνοντας τα ορόσημα και τις προκλήσεις και μεθόδους για υλοποίηση, ενώ θα λάβει χώρα μία διαφωτιστική συζήτηση πάνω στο ίδιο πλαίσιο με αντικείμενο «Επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον: Το ESG ως καταλύτης στην οικονομική σφαίρα» . Εισηγητές θα είναι οι: Ιωάννα Σαπουντζή, Εθνική Τράπεζα, Δημήτρης Καζάζογλου, Alpha Bank και Ισαβέλλα Βήτου, Allianz European Reliance με συντονιστή τον Βασίλη Αγγελόπουλο, Διευθύνοντα Εταίρο Get Involved & Senior Sustainability Analyst, Εθνική Τράπεζα. Κατά τη διάρεια της δεύτερης ημέρας θα πραγματοποιηθεί στρατηγικά σημαντική συζήτηση με την παρουσία των Καθηγητών κ.κ. Νικόλαο Κουρογένη και Χρήστο Ξενάκη από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς πάνω στην σύγχρονη Χρηματοοικονομική Διοίκηση όπως και στις καινοτομίες και Τεχνολογίες αιχμής για υποστήριξη στο Cybersecurity και πολυεπίπεδες αναβαθμίσεις μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης την οποία θα συντονίσει η Αγγελική Κορρέ, Editor-in-chief netweek.

Πλούσιο το πρόγραμμα του διημέρου
Το πρόσθετο πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου θα επιτρέψει την χαλαρή και ενδελεχή εστίαση στις επαφές, την ευρύτερη δικτύωση και την ψυχαγωγία μέσα από πρόσθετες δραστηριότητες στο μοναδικό περιβάλλον του Costa Navarino. Χρυσός Χορηγός είναι η NEXI Greece, Χορηγός SUMMIT TALKS η Syntax IT Group και Χορηγός Γεύματος η Cosmos Business Systems & IBM. Επίσημο website: https://www.navarinobankinginsurancesummit.gr/.