Η Adacom, σε συνεργασία με τη Microsoft, πραγματοποίησε εκδηλώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου παρουσίασε την υπηρεσία AI-Driven XDR. O Νικήτας Κλαδάκης, Γενικός Διευθυντής της Adacom, παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο η υπηρεσία AI-Driven XDR, σε συνεργασία με τις λύσεις της Microsoft, αξιοποιώντας προηγμένες δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, αντιμετωπίζει τις σύγχρονες απειλές σε όλο το ψηφιακό τοπίο ενός οργανισμού προσφέροντας την αιχμή της σύγχρονης κυβερνοασφάλειας.

Η υπηρεσία AI-Driven XDR της Adacom είναι μία εξελιγμένη υπηρεσία ασφαλείας η οποία βασίζεται στην υπηρεσία XDR της Microsoft και ενσωματώνει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) και μηχανικής εκμάθησης (ML) για να ενισχύσει τις δυνατότητες ανίχνευσης και απόκρισης σε απειλές.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της Microsoft, Μιχάλης Χαγκάρ και Νικόλας Γιάλλουρος, Senior Security Specialists της Microsoft, ανέλυσαν την Οδηγία NIS2 (Network and Information Security) και πως με τις προηγμένες δυνατότητες προστασίας από απειλές που διαθέτει η Microsoft, ένας οργανισμός μπορεί να εντοπίζει και να αντιδρά στις απειλές πριν προκαλέσουν ζημιά.