Η ICS Καραφύλλης έχει εγκαταστήσει τα σύγχρονα συστήματα αυτόματης διαχείρισης παραγγελιών KFC Kiosks στην αλυσίδα εστίασης KFC Kentucky Fried Chicken και εξυπηρετούν χιλιάδες παραγγελίες καθημερινά.

Λειτουργούν με το σύστημα παραγγελιοληψίας της KFC, συμμετέχοντας στο ενοποιημένο σύστημα παραγγελιών από kiosk και από εργαζόμενους. Τα kiosks της ICS που λειτουργούν στα KFC είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται στις ανάγκες και την χωροταξική διάταξη των καταστημάτων. Ειδικά κατασκευασμένα να λειτουργούν σε πολύ εντατικούς ρυθμούς, με οθόνες αφής μεγάλης αντοχής και ισχυρούς επεξεργαστές για να ανταποκρίνονται σε μεγάλο όγκο εργασιών. Διατίθενται με Windows ή Android, με οθόνη αφής 27’’, 32’’, ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή, scanner, υποδοχή για EFTPOS και άλλες custom δυνατότητες.

«Η εγκατάσταση των αυτόματων συστημάτων στα σημεία πώλησης έχει βοηθήσει στην καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών, την βελτίωση της ροής εργασίας των εργαζόμενων και στην αύξηση της παραγωγικότητας στα καταστήματα», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. Η υλοποίηση του έργου περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες εγκατάστασης των συστημάτων, παραμετροποίησης, συντήρησης, επισκευής, υποστήριξης καθώς και τις εγγυήσεις που αναλαμβάνει η ICS Καραφύλλης.